Možnosti řízení eventů - Caltová, Tereza; Koudelka, Jan; Chodura, Přemysl; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Prvním cílem práce bylo uplatnit vybraný přístup k event managementu Swena Damma (popsán v teoretické části) k charakteristice konkrétního eventu, pobočkové konference neziskové studentské organizace AIESEC, Konference Lets Prague Jaro 2017. Autorka vycházela hlavně z expertních rozhovorů s manažerem konference a emailové komunikace s dalšími členy konferenčního týmu. Druhým cílem bylo event na základě odchylek od zvoleného postupu zhodnotit. Třetím cílem bylo zodpovězení výzkumných otázek náhodně vybranými účastníky akce formou hloubkových rozhovorů a mystery shoppingu a případné odhalení rozdílností odpovědí. Na základě druhého a třetího cíle byl sestaven seznam doporučení, který byl organizací přijat a zahrnut do podkladů pro příští konferenci.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses