Potenciál cestovního ruchu ve městě Forlí (Itálie) - Srbová, Pavlína (2017)
Hlavním cílem diplomové práce je potvrzení či vyvrácení hypotézy, zdali má město Forlí potenciál pro rozvoj cestovního ruchu. Práce je rozdělena do čtyř kapitol. První kapitola se zabývá cestovním ruchem Itálie a charakteristikou regionu Emilia Romagna. Druhá kapitola je zaměřena na seznámení s městem Forlí, a to především z hlediska památek. Ve třetí kapitole jsou analyzovány služby cestovního ruchu ve městě Forlí a poslední kapitola je věnována hvězdicovým výletům, které je možné z města Forlí, díky jeho výhodné poloze v rámci regionu, realizovat.