Propagace České republiky na čínské sociální síti WeChat - Geršlová, Barbora; Kvítková, Zuzana; Havlíčková, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Bakalářská práce přináší návrh marketingové strategie propagace České republiky jako destinace cestovního ruchu cílené na čínskou generaci Y na čínské sociální síti WeChat. Analyzuje prostředí západních i čínských sociálních sítích se zaměřením na destinační marketing a vzájemně tyto sítě komparuje. Dále poskytuje informace o specifikách čínského segmentu, jak z pohledu čínských turistů, tak čínských uživatelů internetu, a navrhuje, jak tato specifika využít ve prospěch marketingové kampaně.
Vedoucí práce: Zuzana Kvítková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses