Nový trend – Výdejní automaty - Vagnerová, Jana (2017)
Práce pojednává o novém způsobu doručování zboží - výdejních automatech. Zaměřuje se na globální komparaci dodavatelů výdejních automatů za účelem vybrat optimálního dodavatele pro společnost Alza.cz. Dále také zkoumá trendy budoucnosti v oblasti dopravy jako celku i výdejních automatů samotných.