Nový trend – Výdejní automaty - Vagnerová, Jana; Hinčica, Vít; Kučera, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Práce pojednává o novém způsobu doručování zboží - výdejních automatech. Zaměřuje se na globální komparaci dodavatelů výdejních automatů za účelem vybrat optimálního dodavatele pro společnost Alza.cz. Dále také zkoumá trendy budoucnosti v oblasti dopravy jako celku i výdejních automatů samotných.
Vedoucí práce: Vít Hinčica
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses