Analýza cestovního ruchu v Jičíně a okolí - Muhr, Daniel; Vaško, Martin; Netková, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Následující bakalářská práce se zabývá analýzou cestovního ruchu v Jičíně a okolí. Cílem bakalářské práce je analýza cestovního ruchu v Jičíně a okolí a navržení možností dalšího rozvoje cestovního ruchu. Bakalářská práce se skládá z pěti kapitol. První kapitola definuje základní pojmy v oblasti cestovního ruchu. Ve druhé kapitole jsou zahrnuty základní informace o městě, jeho historii a institucích podílejících se na rozvoji cestovního ruchu v destinaci. Třetí kapitola se věnuje rozboru primární a sekundární nabídky. Čtvrtá kapitola se zabývá analýzou nabídky a poptávky cestovního ruchu i analýzou propagace a strategických dokumentů. V poslední kapitole je na základě SWOT analýzy zhodnocen cestovní ruch v Jičíně a jsou formulovány návrhy na zlepšení stávající situace.
Vedoucí práce: Martin Vaško
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses