Latentní komparativní výhody jako zdroj ekonomického růstu a rozvoje v případě Toga a Beninu - Kalibová, Markéta (2017)
Práce se zabývá odhadem možných latentních komparativních výhod vybraných rozvojových zemí. Tento odhad vychází z metodiky Nové strukturální ekonomie. První kapitola proto obsahuje základní teoretická východiska Nové strukturální ekonomie. Další dvě kapitoly se věnují samotnému odhadu latentních komparativních výhod a analýze ekonomického prostředí vybraných zemí.