Komunikační strategie České pošty - Polachová, Julie (2017)
Bakalářská práce se zabývá komunikační strategií balíkových služeb státního podniku Česká pošta. Cílem práce je popsat a zhodnotit stávající komunikační nástroje podniku a zároveň navrhnout jejich možná vylepšení. Práce je členěna do čtyř kapitol. První kapitola představuje podnik Česká pošta. Ve druhé kapitole je přiblížena teorie spojená s komunikačním mixem. Třetí kapitola analyzuje současnou komunikační strategii podniku na trhu balíkových služeb. Závěrečná, čtvrtá, kapitola hodnotí komunikační strategii a zároveň nabízí možná vylepšení do budoucnosti.