Komunikační strategie České pošty - Polachová, Julie; Halík, Jaroslav, 1961-; Snohová, Pavlína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Bakalářská práce se zabývá komunikační strategií balíkových služeb státního podniku Česká pošta. Cílem práce je popsat a zhodnotit stávající komunikační nástroje podniku a zároveň navrhnout jejich možná vylepšení. Práce je členěna do čtyř kapitol. První kapitola představuje podnik Česká pošta. Ve druhé kapitole je přiblížena teorie spojená s komunikačním mixem. Třetí kapitola analyzuje současnou komunikační strategii podniku na trhu balíkových služeb. Závěrečná, čtvrtá, kapitola hodnotí komunikační strategii a zároveň nabízí možná vylepšení do budoucnosti.
Vedoucí práce: Jaroslav Halík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses