Podnikatelské prostředí Finska - Kozminská, Michaela (2017)
Tato diplomová práce pojednává o podnikatelském prostředí Finska. Hlavním cílem práce je prostřednictví PEST analýzy stanovit specifika podnikatelského prostředí Finské republiky a vymezit tak jeho hlavní pozitiva a negativa. Pro naplnění vytyčeného cíle je práce rozdělena do 3 hlavních kapitol.