Podnikatelské prostředí Finska - Kozminská, Michaela; Müllerová, Františka, 1948-; Karpová, Eva; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Tato diplomová práce pojednává o podnikatelském prostředí Finska. Hlavním cílem práce je prostřednictví PEST analýzy stanovit specifika podnikatelského prostředí Finské republiky a vymezit tak jeho hlavní pozitiva a negativa. Pro naplnění vytyčeného cíle je práce rozdělena do 3 hlavních kapitol.
Vedoucí práce: Františka Müllerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses