Analýza, návrh a implementace webové aplikace dle metodiky MMSP - Menčík, Michal; Buchalcevová, Alena, 1958-; Ženíšek, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2017)
Bakalářská práce pojednává o analýze, návrhu a implementaci webové aplikace, která si klade za úkol zlepšení dosavadního systému správy praxí studentů vedlejší specializace 4KS na katedře informačních technologií Vysoké školy ekonomické v Praze. Cílem práce je pak vytvoření ukázkového řešení softwarového projektu dle Metodiky pro malé softwarové projekty (MMSP), které může sloužit jako inspirace při řešení obdobných projektů. V první části bakalářské práce jsou nastíněny teoretická východiska této práce, popisující využitou metodiku a technologie. V druhé části se práce zabývá praktickou analýzou požadavků a návrhem samotné aplikace pro správu praxí. Součástí jsou dále i další disciplíny metodiky MMSP jako je architektura, implementace, testování, či řízení samotného projektu. V závěru práce jsou pak shrnuty přínosy práce, včetně zhodnocení použité metodiky.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses