Od globalizace k lokalizaci v konkrétní společnosti - Valentová, Věra (2017)
Současná společnost se stále více globalizuje. V souvislosti s touto skutečností se zásadně mění přístupy v oblasti managementu. Cílem této bakalářské práce je zhodnotit přechod od virtuálního k lokálnímu managementu v konkrétní společnosti. Zkoumány jsou zejména oceňované a neoblíbené prvky řízení v době modelu virtuálního řízení,oceňované a neoblíbené prvky řízení v době modelu řízení lokálním managementem a prvky, které v době modelu řízení lokálním managementem chybí.