Od globalizace k lokalizaci v konkrétní společnosti - Valentová, Věra; Křečková Kroupová, Zuzana, 1972-; Ciněk, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Současná společnost se stále více globalizuje. V souvislosti s touto skutečností se zásadně mění přístupy v oblasti managementu. Cílem této bakalářské práce je zhodnotit přechod od virtuálního k lokálnímu managementu v konkrétní společnosti. Zkoumány jsou zejména oceňované a neoblíbené prvky řízení v době modelu virtuálního řízení,oceňované a neoblíbené prvky řízení v době modelu řízení lokálním managementem a prvky, které v době modelu řízení lokálním managementem chybí.
Vedoucí práce: Zuzana Křečková Kroupová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: manažer obchodu [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses