Vývoj česko-kurdských obchodních vztahů - Vágnerová, Lucie; Gullová, Soňa, 1954-; Zamykalová, Miroslava, 1949-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Cílem práce je popsat vývoj obchodních vztahů České republiky a Iráckého Kurdistánu a určitě klíčové faktory, které obchodní vztahy ovlivňují. Práce si klade za cíl popsat současnou spolupráci České republiky a Iráckého Kurdistánu. Dalším úkolem je vyhodnotit perspektivy pro budoucí vývoj vztahů, určit silné a slabé stránky spolupráce a identifikovat odvětví, ve kterých by české firmy mohly najít uplatnění.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses