Agenturní Publick Relations - Houda, Jan; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vojtíšek, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
V rámci práce se zaměřuji na 4 hlavní části, vymezení public relations z teoretického pohledu, aktuální situace na českém PR trhu, práce a činnosti v agenturách a konečně vlastní průzkum širokou veřejností zabývající se povědomím o PR. Vycházím především z odborné literatury, internetových článků a průzkumů, prezentací předních českých odborníků a několika mnou s nimi vedených rozhovorů. Po vypracování jsem úspěšně docílil hledaných výsledků.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses