Podnikatelský záměr - Šrámek, Ondřej (2017)
Cílem bakalářské práce je vytvořit ideální strukturu podnikatelského plánu, který bude jednak sloužit jako vodítko pro tvůrce projektu, ale i jako kvalitní zdroj potřebných informací pro čtenáře. Vše s maximálním zaměřením na potřeby zákazníka. Zároveň je cílem vytvořit jasná kritéria pro identifikování, jestli je projekt možné nazývat "startupem" a jestli je vhodné využít frančízing pro expanzi do zahraničí. Tento plán a kritéria jsou poté otestovány na konkrétním praktickém příkladu.