Podnikatelský záměr - Šrámek, Ondřej; Khelerová, Vladimíra, 1961-; Vojtíšek, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Cílem bakalářské práce je vytvořit ideální strukturu podnikatelského plánu, který bude jednak sloužit jako vodítko pro tvůrce projektu, ale i jako kvalitní zdroj potřebných informací pro čtenáře. Vše s maximálním zaměřením na potřeby zákazníka. Zároveň je cílem vytvořit jasná kritéria pro identifikování, jestli je projekt možné nazývat "startupem" a jestli je vhodné využít frančízing pro expanzi do zahraničí. Tento plán a kritéria jsou poté otestovány na konkrétním praktickém příkladu.
Vedoucí práce: Vladimíra Khelerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses