Exportní strategie ČR na léta 2012-2020 (zaměření Indie) - Bláhová, Tereza (2017)
Ve snaze eliminovat závislost na evropských trzích a diversifikovat český export bylo v Exportní strategii ČR 2012-2020 stanoveno 12 prioritních zemí, jednou z nich byla Indie. Cílem této bakalářské práce je stanovit potenciál Indie pro české vývozce pomocí zhodnocení účinnosti Exportní strategie ČR na léta 2012-2020. Práce se zabývá českou proexportní politikou, zahraničním obchodem mezi Českou republikou a Indií a hodnotí příležitosti a hrozby pro tuzemské exportéry vyvážející do Indie.