Potenciál cestovního ruchu mikroregionu Kozákov - Štyrandová, Markéta (2017)
Cílem bakalářské práce je analyzovat potenciál cestovního ruchu mikroregionu Kozákov. Práce je rozdělena do čtyř hlavních kapitol. První kapitola vymezuje základní pojmy cestovního ruchu, týkající se tématu. Druhá kapitola podrobně charakterizuje obce mikroregionu, jeho území a známé osobnosti. Třetí kapitola je postavena na analýze primární a sekundární nabídky cestovního ruchu. Dále se zabývá subjekty cestovního ruchu a propagace mikroregionu. Poslední kapitola hodnotí potenciál mikroregionu pro rozvoj cestovního ruchu a obsahuje doporučení pro efektivní využití destinace.