Potenciál cestovního ruchu mikroregionu Kozákov - Štyrandová, Markéta; Valentová, Jana; Abrhám, Josef; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Cílem bakalářské práce je analyzovat potenciál cestovního ruchu mikroregionu Kozákov. Práce je rozdělena do čtyř hlavních kapitol. První kapitola vymezuje základní pojmy cestovního ruchu, týkající se tématu. Druhá kapitola podrobně charakterizuje obce mikroregionu, jeho území a známé osobnosti. Třetí kapitola je postavena na analýze primární a sekundární nabídky cestovního ruchu. Dále se zabývá subjekty cestovního ruchu a propagace mikroregionu. Poslední kapitola hodnotí potenciál mikroregionu pro rozvoj cestovního ruchu a obsahuje doporučení pro efektivní využití destinace.
Vedoucí práce: Jana Valentová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses