Návrh online marketingové strategie Zámku Fryštát v Karviné - Kratochvílová, Eliška; Kvítková, Zuzana; Netková, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Cílem bakalářské práce je navrhnout online marketingovou strategii pro zámek Fryštát v Karviné. Teoretická část práce se zabývá definicí marketingu, vysvětlením souvisejících pojmů a popisem marketingového plánu. Dále se práce zaměřuje na specifika marketingu na internetu a na sociálních sítích a v poslední kapitole teoretické části je vymezen marketing cestovního ruchu a kulturních atraktivit. Praktická část práce představuje zámek Fryštát, hodnotí současný stav online marketingové strategie a vypracovává analýzu konkurence a SWOT. Dále práce navrhuje novou internetovou strategii na webových stránkách, sociálních sítích a pomocí bannerů a PPC reklamy. Na konec je zpracován rozpočet a harmonogram strategie.
Vedoucí práce: Zuzana Kvítková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses