Komunikace a propagace na sociálních sítích - Morávková, Nikola; Kvítková, Zuzana; Havlíčková, Blanka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Cílem této práce je analýza možností marketingové komunikace a propagace v online prostředí, se zaměřením na sociální sítě. V praktické části této bakalářské práce je na třech případech marketingové komunikace na sociální síti Facebook zhodnocena efektivita vybraných případů a popsán návrh na případné zlepšení. K hodnocení efektivity byl využit formulář Social Scorecard.
Vedoucí práce: Zuzana Kvítková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses