Komparace daně z příjmů fyzických a právnických osob v ČR a Velké Británii - Dinh Thi Thuy, Trang; Filipová, Vladimíra; Farský, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Má bakalářská práce porovnává strukturu daní z příjmů v České republice a Velké Británii. Nejprve charakterizuji jednotlivé daně v porovnávaných zemí a popíši postup při výpočtu daně z příjmů. V další části vypočítám daňovou zátěž na fiktivní osobě, přičemž využiji stejné příjmy pro obě daňové soustavy. Pomocí komparativní metody tak oba systémy porovnám a odůvodním možné rozdíly, poukáži na podobnosti a navrhnu změny.
Vedoucí práce: Vladimíra Filipová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses