Vplyv odtrhnutia Katalánska na španielsku ekonomiku. - Matisová, Alexandra; Jurek, Martin; Bolotov, Ilya; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Cieľom tejto práce je bližšie analyzovať podiel ekonomiky Katalánska na celkovom hospodárstve Španielska. V súčasnej dobe sa v celoeurópskom kontexte stále viac a viac zaznamenávajú separatistické tendencie. V Španielsku tieto tendencie prejavuje Katalánsko - jeden z jeho najbohatších a najindustrializovanejších regiónov.
Vedoucí práce: Martin Jurek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses