Analýza spotrebiteľského správania na trhu spotrebičov pre ženskú vlasovú starostlivosť v Českej republike - Malá, Tatiana (2017)
Cieľom tejto diplomovej práce je analýza trhu spotrebičov určených pre ženskú vlasovú starostlivosť v Českej republike a zhodnotenie vnímania značky Rowenta na tomto trhu. Práca je rozdelená do dvoch častí. Teoretická časť popisuje všeobecné poznatky danej problematiky a je zameraná na spotrebiteľské chovanie, psychologické a sociálne faktory ovplyvňujúce nákupný proces spotrebiteľa. V úvode praktickej časti sú predstavení hlavní hráči na českom trhu vlasových spotrebičov. Hlavnú časť tvorí primárny výskum, kde sú údaje získane online dotazníkovým šetrením analyzované s dôrazom na pochopenie spotrebiteľského a nákupného chovania na skúmanom trhu. V závere sú vyhotovené doporučenia pre značku Rowenta.