Slovenské predsedníctvo v Rade EÚ - priority slovenského predsedníctva - Kuderjavá, Alexandra; Neumann, Pavel, 1956-; Antal, Jarolím, 1986-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Práca sa zaoberá prioritami slovenského predsedníctva v Rade Európskej únie v kontexte výziev súčasného obdobia. Dôraz je kladený na udržateľnú azylovú a migračnú politiku a jednotný vnútorný trh. Na základe komparácií udalostí od roku 2014, kedy sa začalo hovoriť o migračnej kríze, sa práca venuje výzvam, ktorým nie len slovenské predsedníctvo, ale aj celá Európska únia musela čeliť.
Vedoucí práce: Pavel Neumann
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses