Náborový proces ve vybrané mezinárodní společnosti s přihlédnutím k aktuálním trendům - Mrázková, Michaela; Legnerová, Kateřina, 1965-; Floriánová, Nikola; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2017)
Cílem této diplomové práce je zanalyzovat procesy získávání a výběru zaměstnanců ve společnosti Nestlé Česko s.r.o., identifikovat jejich přednosti a slabiny a navrhnout opatření, která by pomohla zmíněné činnosti optimalizovat. Teoretická část nabízí ucelený rámec spjatý s personálním řízením v organizaci, především pak s tradičními a moderními metodami a pojmy spojenými s procesem recruitmentu, jakož i náhled na problematiku personálního marketingu a v dnešní době velmi diskutovanou generaci Y. Na základě výsledků dotazníkového šetření a provedené analýzy personálních činností získávání a výběru zaměstnanců ve společnosti Nestlé Česko s.r.o. v praktické části této práce, bylo navrženo několik optimalizačních kroků.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses