Analýza vývozních možností firmy Klatovské rybářství, a.s. - Hofman, Jiří (2017)
Cílem této práce je analyzovat vývozní možnosti společnosti Klatovské rybářství, a.s. do vybraných zemí (Německo, Rakousko, Slovensko, Polsko). První kapitola se zabývá historií rybníkářství a rybářství v Čechách, producenty ryb v České republice a společnosti Klatovské rybářství. Druhá kapitola analyzuje trh s rybami, spotřebu ryb ve vybraných zemích a aktivitu Klatovského rybářství na tuzemském i zahraničním trhu. Třetí kapitola se věnuje SWOT analýze Klatovského rybářství. V poslední kapitole jsou analyzovány vývozní možnosti do jednotlivých zemí.