Analýza vývozních možností firmy Klatovské rybářství, a.s. - Hofman, Jiří; Müller, Štěpán, 1945-; Mrkvičková, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Cílem této práce je analyzovat vývozní možnosti společnosti Klatovské rybářství, a.s. do vybraných zemí (Německo, Rakousko, Slovensko, Polsko). První kapitola se zabývá historií rybníkářství a rybářství v Čechách, producenty ryb v České republice a společnosti Klatovské rybářství. Druhá kapitola analyzuje trh s rybami, spotřebu ryb ve vybraných zemích a aktivitu Klatovského rybářství na tuzemském i zahraničním trhu. Třetí kapitola se věnuje SWOT analýze Klatovského rybářství. V poslední kapitole jsou analyzovány vývozní možnosti do jednotlivých zemí.
Vedoucí práce: Štěpán Müller
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses