Dohody narušující hospodářskou soutěž v oblasti zadávání veřejných zakázek. - Maturová, Veronika; Boháček, Martin, 1947-; Levý, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Diplomová práce se zabývá dohodami narušujícími hospodářskou soutěž v oblasti zadávání veřejných zakázek. Cílem diplomové práce je odůvodnit potřebu prevence a právní regulace dohod narušujících hospodářskou soutěž a posoudit účinnost současné právní úpravy v boji proti bid riggingu. Autorka zhodnotí vliv vybraných nástrojů na prevenci a odhalování dohod narušujících hospodářskou soutěž v oblasti zadávání veřejných zakázek a posoudí, které z nich jsou nejúčinnější. V závěru práce budou navrhnuta doporučení pro předcházení vzniku dohod narušujících hospodářskou soutěž v oblasti zadávání veřejných zakázek.
Vedoucí práce: Martin Boháček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses