Hodnocení veřejných zakázek - právní úprava a praxe - Švorcová, Nikola; Štěpánek, Petr; Levý, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Cílem této bakalářské práce je zkoumání procesu hodnocení veřejných zakázek, zejména analýza hodnotících kritérií v rámci zvoleného období. V teoretické části jsou objasněny základní pojmy z oblasti veřejných zakázek. Praktická část je zaměřena na hodnotící kritéria, jejich četnost, výskyt a možné změny s přijetím nového zákona.
Vedoucí práce: Petr Štěpánek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses