Problematika veřejných zakázek z pohledu obce - Čapková, Barbora (2017)
Předmětem diplomové práce Problematika veřejných zakázek z pohledu obce je analýza procesu zadávání veřejných zakázek veřejnými zadavateli, především malými obcemi a městy. Součástí práce je analýza současné platné právní úpravy s ohledem na změny v systému zadávání veřejných zakázek, které do něj nová právní úprava vnesla po 1. 10. 2016. V diplomové práci se dále věnuji identifikaci problémů vznikajících na malých městech a obcích v průběhu zadávání veřejných zakázek a uvádím, jak je nová legislativa řeší či neřeší.