Problematika veřejných zakázek z pohledu obce - Čapková, Barbora; Štěpánek, Petr; Sedláčková, Miroslava; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Předmětem diplomové práce Problematika veřejných zakázek z pohledu obce je analýza procesu zadávání veřejných zakázek veřejnými zadavateli, především malými obcemi a městy. Součástí práce je analýza současné platné právní úpravy s ohledem na změny v systému zadávání veřejných zakázek, které do něj nová právní úprava vnesla po 1. 10. 2016. V diplomové práci se dále věnuji identifikaci problémů vznikajících na malých městech a obcích v průběhu zadávání veřejných zakázek a uvádím, jak je nová legislativa řeší či neřeší.
Vedoucí práce: Petr Štěpánek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses