Management logistických procesů zpracování komunálního odpadu - Anděrová, Veronika (2017)
Cílem diplomové práce je popsat logistické procesy při zpracování komunálního odpadu ve firmě Podnik místního hospodářství v Hluboké nad Vltavou. Popsat firmu a analyzovat její rozhodovací problémy. Následně analyzovat současnou situaci a navrhnout změny k uplatnění optimalizačních metod prostřednictvím speciálního počítačového programu. Závěrem práce je konkrétní návrh optimalizace tras ke zlepšení současné situace firmy, což povede k pozitivnímu ekonomickému účinku na logistiku zpracování odpadu.