Management logistických procesů zpracování komunálního odpadu - Anděrová, Veronika; Černá, Anna, 1954-; Váchová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Cílem diplomové práce je popsat logistické procesy při zpracování komunálního odpadu ve firmě Podnik místního hospodářství v Hluboké nad Vltavou. Popsat firmu a analyzovat její rozhodovací problémy. Následně analyzovat současnou situaci a navrhnout změny k uplatnění optimalizačních metod prostřednictvím speciálního počítačového programu. Závěrem práce je konkrétní návrh optimalizace tras ke zlepšení současné situace firmy, což povede k pozitivnímu ekonomickému účinku na logistiku zpracování odpadu.
Vedoucí práce: Anna Černá
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: odpadové hospodářství; optimalizační metody; management [obor dipl. práce]; obchodní cestující; diplomové práce; waste management; optimization methods; master's theses