Zefektivnění výrobního procesu ve vybrané organizaci - Vnoučková, Monika (2017)
Tématem diplomové práce je optimalizace sériové výroby ve firmě RWA systémy spol. s.r.o. Cílem práce je nalézt hlavní příčinu problému spojeného s nedostatečným zrychlením výrobního procesu po nákupu výrobní haly a strojů. K naplnění cíle bylo využito metody pozorování. Na základě vstupní analýzy byly výrobní procesy zmapovány, vyhodnoceny a optimalizovány v podobě nápravných opatření. Doporučení je postaveno na návrhu nového layoutu výrobních prostor. Přínosem práce je návrh řešení současné situace ve výrobě nezávislým, externím pozorovatelem.