Zefektivnění výrobního procesu ve vybrané organizaci - Vnoučková, Monika; Zelená, Veronika; Kupka, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2017)
Tématem diplomové práce je optimalizace sériové výroby ve firmě RWA systémy spol. s.r.o. Cílem práce je nalézt hlavní příčinu problému spojeného s nedostatečným zrychlením výrobního procesu po nákupu výrobní haly a strojů. K naplnění cíle bylo využito metody pozorování. Na základě vstupní analýzy byly výrobní procesy zmapovány, vyhodnoceny a optimalizovány v podobě nápravných opatření. Doporučení je postaveno na návrhu nového layoutu výrobních prostor. Přínosem práce je návrh řešení současné situace ve výrobě nezávislým, externím pozorovatelem.
Vedoucí práce: Veronika Zelená
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2017
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2017
Keywords: procesní management; reengineering; optimalizace; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; process management; reengineering (management); optimization; master's theses