Financování důchodového systému ČR a problémy s tímto související - Cardová, Hana (2017)
Bakalářská práce se zabývá důchodovým systémem v České republice a zaměřuje se na jeho financování a problémy, které s tímto souvisí. Cílem této práce je popsat důchodový systém s důrazem na jeho financování a zanalyzovat problémy, se kterými se v současné době potýká. Nejdůležitějšími problémy jsou demografický vývoj a deficitní financování. Práce předkládá možné návrhy řešení.