Financování důchodového systému ČR a problémy s tímto související - Cardová, Hana; Kačírková, Eliška; Soušková, Milena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Bakalářská práce se zabývá důchodovým systémem v České republice a zaměřuje se na jeho financování a problémy, které s tímto souvisí. Cílem této práce je popsat důchodový systém s důrazem na jeho financování a zanalyzovat problémy, se kterými se v současné době potýká. Nejdůležitějšími problémy jsou demografický vývoj a deficitní financování. Práce předkládá možné návrhy řešení.
Vedoucí práce: Eliška Kačírková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses