Komparace vybraných ubytovacích portálů na českém trhu - Göttel, Adam; Chylíková, Hana, 1953-; Valentová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Cílem této práce je charakterizovat a komparovat vybrané ubytovací portály působící na českém trhu. Jednotlivé portály byly blíže popsány a pomocí dotazníkového šetření porovnány navzájem. Tento výzkum probíhal jak mezi běžnými spotřebiteli, tak také u hoteliérů. Hlavní přínos práce spočívá v provedeném výzkumu, dle analýzy odpovědí podíl OTA na celkovém počtu hotelových rezervací v tuzemsku stále roste. Cíl práce komparovat jednotlivé portály byl splněn, dominantní postavení v Česku má jak u běžných spotřebitelů, tak u hoteliérů Booking.com.
Vedoucí práce: Hana Chylíková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses