Fair trade se zaměřením na trh s kávou - Marvanová, Lucie; Hinčica, Vít; Němečková, Iveta; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Práce poskytuje informace o pěstování, zpracování a cestě kávy ke spotřebiteli. Dále seznamuje s principy fair trade a s jejich využitím v praxi. V praktické části hodnotí vývoj trhu s kávou a fair trade kávou, jak ve světě, tak i v České republice. Poslední část práce je věnována zhodnocení existence skutečného fair trade.
Vedoucí práce: Vít Hinčica
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses