Právní problematika sdílené ekonomiky - Kubiče, Jan (2017)
Diplomová práce s názvem Právní problematika sdílené ekonomiky zkoumá problematiku sdílené ekonomiky v kontextu její regulace. Práce analyzuje možnosti samoregulace a aplikace legislativy.