Právní problematika sdílené ekonomiky - Kubiče, Jan; Moravec, Tomáš, 1983-; Pastorčák, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Diplomová práce s názvem Právní problematika sdílené ekonomiky zkoumá problematiku sdílené ekonomiky v kontextu její regulace. Práce analyzuje možnosti samoregulace a aplikace legislativy.
Vedoucí práce: Tomáš Moravec
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses