Zapojení soukromých aktérů do migračního průmyslu a jejich vliv na státní suverenitu - Lukášová, Barbora; Dubský, Zbyněk, 1974-; Stejskalová, Kristýna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Tato bakalářská práce analyzuje zapojení soukromého sektoru do migračního průmyslu v mezinárodním kontextu a zároveň identifikuje míru zapojení soukromých společností do migračního procesu Velké Británie. Cílem práce je zjistit, zda komercializace migrace omezuje nějakým způsobem státní suverenitu, což bude zkoumáno na jednotlivých fázích migračního procesu za pomocí teorie vycházející z definice suverenity státu.
Vedoucí práce: Zbyněk Dubský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní studia - diplomacie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses