Softwarové vybavení malých a středních firem - Hendrych, Tomáš; Kubálková, Markéta, 1970-; Čermáková, Elvíra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Diplomová práce se zabývá softwarovým vybavením malých a středních firem. Hlavním cílem prácem je zjistit jaký podnikový software malé a střední podniky používají. Práce je zaměřena na podnikové systémy a aplikační software. Teoretická část se věnuje definici ERP, CRM, SCM systémů a aplikačnímu softwaru různých typů. Analytická část se věnuje investicím do softwarového a ICT vybavení. Praktická je věnována dotazníkovému šetření, jehož hlavním přínosem jsou informace o používaném softwaru v malých a středních podnicích.
Vedoucí práce: Markéta Kubálková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses