Ochrana spotřebitele v letecké dopravě a při uzavírání smlouvy o zájezdu - Bobáková, Lada (2017)
Cíle bakalářské práce Ochrana spotřebitele v letecké dopravě a při uzavírání smlouvy o zájezdu je shrnutí práv a povinností, které náleží spotřebiteli při uzavírání smlouvy o zájezdu a při letecké dopravě osob. Teoretická část obsahuje vyložení podstaty aktuálních legislativních předpisů. Praktická část se zabývá srovnáním stornopoplatků a institutem náhrady újmy za narušení dovolené.