Ochrana spotřebitele v letecké dopravě a při uzavírání smlouvy o zájezdu - Bobáková, Lada; Hásová, Jiřina, 1954-; Švarc, Zbyněk, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Cíle bakalářské práce Ochrana spotřebitele v letecké dopravě a při uzavírání smlouvy o zájezdu je shrnutí práv a povinností, které náleží spotřebiteli při uzavírání smlouvy o zájezdu a při letecké dopravě osob. Teoretická část obsahuje vyložení podstaty aktuálních legislativních předpisů. Praktická část se zabývá srovnáním stornopoplatků a institutem náhrady újmy za narušení dovolené.
Vedoucí práce: Jiřina Hásová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podnikání a právo [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses