Automobilový průmysl ve východní Asii se zaměřením na Čínu a Japonsko - Hovorka, Petr (2017)
Tato práce je zaměřena na automobilový průmysl východní Asie a dvou největších ekonomik této oblasti, Číny a Japonska. Hlavním cílem práce je komparace čínského a japonského automobilového průmyslu a jeho významu pro světovou ekonomiku a světový automobilový sektor.