Automobilový průmysl ve východní Asii se zaměřením na Čínu a Japonsko - Hovorka, Petr; Vošta, Milan, 1962-; Stuchlíková, Zuzana, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2017)
Tato práce je zaměřena na automobilový průmysl východní Asie a dvou největších ekonomik této oblasti, Číny a Japonska. Hlavním cílem práce je komparace čínského a japonského automobilového průmyslu a jeho významu pro světovou ekonomiku a světový automobilový sektor.
Vedoucí práce: Milan Vošta
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2017
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2017
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses